Ny design

Dagens teknik fortsätter att överraska oss med de mest snillrika och vackra elektroniska tillbehör, mobiler och möbler. Satsningen från världens största elektronik- och mobiljättar är intensiv och det satsas enorma summor pengar på design.

Design

Alla sorters tekniktillbehör skall smälta in i inrednings- och möbeldesign eftersom slutprodukten skall bli ”det perfekta hemmet”. Digital print kan förekomma för områden som vi aldrig kunnat tänka oss tidigare. Design tilltalar och rör oss och det är alltid svårt att stå emot något som är vackert och välpaketerat.

Den moderna belysningen

Trenden när det gäller allt elektriskt i hemmet är utan tvekan trådlöst och/eller bluetooth. När det gäller belysning så är det fjärrstyrt som gäller. Vackra designade lampor såväl som större spotlight-system skall smälta in naturligt i hemmet och styras centralt med fjärrkontroll. Investerar du i en energismart lösning så kommer du spara mycket pengar på sikt. Det går att hitta fantastiska mjukt designade lampor eller minimalistiska LED-lampor med vacker modern design innehållande rörelsesensorer eller touchdimmers.

Teknisk designs inverkan på möbler

Vissa inreder idag vardagsrummet efter sina framtidsdrömmar och gör många gånger vardagsrymmet utefter designen på ny modern teknik à la Apple, Samsung eller LG som förebilder. Aldrig hade man tänkt så ”tvärtom” för tio år sedan. Designad elektronik och design när det gäller möbler och heminredning har aldrig haft en större inverkan på varandra som idag. En vacker futuristisk soffa med vit krämfärg känns precis som skapt för din MacBook eller LED-TV med Monolithic eller Cinema Screen Design.

Även gravstenar har design

Numera går det att få en gravsten designad. Tack vare ett kompositmaterial går det att skapa en sjungade vacker gravsten med färgprint. Stenen väger endaste en tredjedel av en vanlig sten och dessutom går det enkelt att slipa om ändra trycket på stenen. Den nya stenen behöver inte mycket i underhåll och mycket tyder på att detta är framtidens gravsten som kommit för att stanna.