Inredning online

Att inreda sitt hem och göra det trendigt och välkomnande är något som många strävar efter. Vi får dagligen inspiration och tips från olika inredningsprogram på tv, i tidningar och även på nätet.  Vi tänkte ge lite tips om bra sidor online för dig som är intresserad av inredning.

Nätbutiker

Det första stället att hitta information om vilka trender som gäller och vart trenderna pekar är att besöka olika nätbutiker som säljer inredning. Nätbutikerna brukar ständigt uppdateras och hänga med i modet och de presenterar produkter som är rätt i tiden. Vilken nätbutik du väljer beror mycket på vilken smak och stil du har samt vilka produkter du är intresserad av. En nätbutik med bra utbud av produkter i olika stilar är Fröken Fräken, där du hittar allt från blommor och inredningsdetaljer till möbler av olika slag. Inredningsstilarna är bland annat lantlig inredning, shabby chic, New England, retro och stilren design. Denna webbshop hänger med i tiden och följer de senaste trenderna för vilket gör den till en bra sida att hitta inspiration från.

Konsolbord

Bloggar

En annat plats på nätet för att hitta inspiration är att besöka de större inredningsbloggarna som finns idag. Tidningen Veckorevyn har i augusti nominerat bloggare inför deras tävling Veckorevyn Blog Awards 2013 där inredningsbloggar är en kategori. De som är nominerade där är;

  • Maria Soxbo med bloggen husligheter.se
  • Frida Ramstedt med bloggen trendenser.se
  • Helena Köhl med bloggen bloggar.aftonbladet.se/dromhus
  • Anna-Malin A-Lindgren med bloggen blogg.skonahem.com/heltenkelt

På dessa bloggar kan du hitta mycket inspiration om hur du på bästa sätt kan inreda ditt hem. Här hittar du tips, specifika produkter och många bilder att inspireras av.

Loftpendel

Forum

En tredje plats att hitta inspiration på inredning är på de större forumen som finns idag. Den mest kända och som många använder sig av är Styleroom.se. På Styleroom kan du som privatperson gå in och skapa album på ditt hem och även kolla i andras album för att få inspiration och tips. Det finns idag nästan 400 000 bilder på inredning på Styleroom och det finns album och bilder för alla smaker. Det här är en sida med massor av tips för att du ska lyckas styla ditt hem.