Börjar ni bli trångbodda?

Växer familjen och ni börjar bli trångbodda i er villa så får ni fundera på hur ni ska lösa detta. Vi ger er några bra tips som ni kan tänka på. Börjar barnen bli tonåringar och ha egna rum? Det är inte alltid enkelt att pussla ihop och få till fler rum i ett hus.

Kanske ni har utrymmen som kan göras om till sovrum, men då måste det som är i dessa utrymmen placeras någon annanstans. Ni kanske har ett gästrum som ni kan göra om till ett sovrum åt något av barnen. Men då måste gästerna få någon annanstans att sova. Då kan en timmerstuga Attefall vara ett alternativ. I och med att man nu kan få bygga 30m2 stort så kan det både bli stort nog för både gästrum och förråd för sådant som inte får plats i huset. Allt för att skapa mer sovrum för barnen.

Om det äldsta barnet kan tänka sig att flytta ut till Attefall stugan så går det ju också bra. Det kan vara en bra träning för den äldsta tonåringen att få ett eget krypin. De ska ju oavsett flytta hemifrån någon gång och då kan detta vara en första början till detta. Vänja sig att ta eget ansvara att kliva upp på morgonen. Om man vill så går det att dra in vatten och avlopp till Attefallet så det även blir ett badrum i stugan.