Spännande design

Att designa och formge något nytt är mycket inspirerande och spännande, klassiska produkter kommer i nytt material och ny design. 

ÄngelnFöretaget Vita Stenar har tagit fram en helt ny gravsten i ett material av stenkomposit – DuPont™Corian®, företaget samrarbetar med Fonus och Momento begravningsbyråer. Fördelarna är många med denna gravsten,  den är väldigt lätt jämfört med en äldre sten. Den är betydligt lättare att hålla ren och skulle du någon gång vilja ändra skrift eller bild, som man kan ha i fyrfärgstryck, så är det betydligt enklare än tidigare stenar.

Gravstenen går att få i flertalet färger och du kan designa den i Vita Stenars designverktyg som finns på sidan. Skulle inte den design du vill ha finnas, så kontakta Fonus/Momento-kontor på din ort för rådgivning och förslag på hur stenen kan se ut.

I och med att stenen är så lätt så blir monteringen enkel för kyrkogårdspersonalen och att olycksrisken minimeras. Rengöring av stenen kan ske med vanlig köksspray. Använd inte starka lösningsmedel utan testa först med vanligt vatten om smutsen försvinner av det.

Skulle det hända något med stenen så går det enkelt att skicka in den för reparation i och med att materialet Corian® är av det slaget att det är inget problem att laga till gravstenen, slipa den och fixa till tryck och text om det skulle behövas.