Fiffiga inredningstips

Inredning är som bekant alltid roligt att hålla på med och behöver inte alls vara så jobbigt som vissa kanske föreställer sig. Här kommer några fiffiga inredningstips som förhoppningsvis kan komma till användning.

ett klassiskt kök

Är man trött på den gamla soffan i vardagsrummet, matbordet i köket eller skrivbordet på kontoret behöver man på intet sätt köpa nytt, då det faktiskt går att fräscha upp de så att de blir som nya helt på egen hand, antingen genom att slipa och måla om eller om det handlar om en soffa, klä om.

Även i ett sådant utrymme som badrummet finns en hel del fiffigt man kan göra. Varför inte till exempel lägga in värme i golvet, något man faktiskt kan göra helt på egen hand.

Ett annat fiffigt inredningstips är att förändra väggarnas utseende på olika sätt, något som kommer att få större genomslag än vad man tror på hela hemmet. Bara en sådan sak som att sätta upp en ny tavla kan ändra hela atmosfären i ett rum. Vill man verkligen sticka ut är ett bra tips att sätta upp en fondvägg eller en fototapet, vilket innebär att en vägg i ett rum utgörs av ett antingen ett mönster eller ett motiv.