Byt ditt gamla badkar till ett med bubblor

Tycker du om att bada? Då kanske du kommer att gilla att bada i ett bubbelbad ännu mer! Efter en lång dag kan det nämligen vara väldigt skönt att slappna av i ett bad, och låta vattenstrålar massera de trötta musklerna. Känns det som något som lockar dig kanske det är dags att investera i ett bubbelbadkar.

Ett eget spa

Är du en person som tycker det är väldigt avslappnade att besöka ett spa, så kanske du också hade uppskattat att ha ett eget hemma. Att ha ett eget bubbelbadkar är lite som att ha sitt lilla privata spa i badrummet. Då kan du få den där härliga avkopplingen utan att behöva åka någonstans.

Känner du dig stressad kan du bara tappa upp ett bad, tända några ljus och spela lite lugnande musik. Sen är det bara att låta bubblorna omsluta dig, kanske med något gott att dricka i handen. Efter det kan du sova extra gott, och vakna upp utvilad nästa dag.

Det behöver heller inte vara så komplicerat att installera ett bubbelbadkar. Du kan nämligen få hjälp att se vad som skulle kunna passa i ditt badrum. Ta en titt online och se vilka bubbelbadkar som lockar dig.